Opskrifter

Anita´s opskrifter

Gomadressing – dip
Fremgangsmåde:
(Der kan også bruges tahinpasta og så gå direkte til punkt 4)
1
Rist sesamfrø på en tør, varm pande i ca. 5 minutter, til de begynder poppe og dufte af popcorn, men ikke bliver sorte.
2
Pil og halvér hvidløg. Skyl chili, kassér kernerne, og skær resten i mindre stykker.
3
Kør sesamfrø i en minihakker eller en foodprocessor. Først bliver det til fint mel, siden til en glat pasta.
4
Tilsæt hvidløg, chili, soja, honning og olie, og kør, til konsistensen er glat. Hæld det i en skål.
5
Pres citronen, og hæld vand og citronsaft i skålen lidt ad gangen under omrøring, indtil saucen er tyk og cremet, men ikke alt for fast. Smag til med salt og evt. lidt revet citronskal.
Kan bruges til grill, salat og dip